Velobraucēji ignorē satiksmes noteikumus un kritizē policiju

tautaruna.lv 2.maijs, 15:15
 
Kaspars Krafts/f64
1.maija velobraucienā "Kritiskā masa" noticis ne viens vien incidents, kurā iesaistīti velobraucēji. Par to, ka mēģinot braukt ar velo un vienlaicīgi filmēt, braucējs ietriecās automašīnā, ziņoja arī LTV.

Taču tas nav vienīgais nepatīkamais gadījums - velosipēdisti uz ielām uzvedušies bravurīgi, tostarp nav ievērojušie satiksmes noteikumus, šķērsojot krustojumu pie sarkanā luksafora signāla un nav pakļāvušies policijas rīkojumiem.

Mikroblogošanas vietnē "X" ievietoti vairāki video un ieraksti, kuros kritizēta policijas rīcība, kas šajā gadījumā - no malas skatoties- šķiet pilnīgi attaisnojama un adekvāta.

Velobrauciena dalībnieku ievietotais video izraisījis bargu kritiku pret pašiem velosipēdistiem.

"Lūk arī paši idioti ielikuši video, jo uzskata ka paši ievēro noteikumus. Nu te viss ir redzams. Domāju to velo braucēju vaajdzētu kārtīgi sodīt un šos idiotu braucienus aizliegt. Visu cieņu policistam"

Vienam no pasākuma dalībniekiem, kuru policija ilgstoši mēģināja apturēt, piemērots sods: "Tur nevis 15€,bet 1500. ...un arī pasēdēt! Pamēģini ar auto,moci nepakļauties,mukt utt."

"Velohuligāns ir nopietni sodāms! Te ir virkne pārkāpumu."

"Anarhija un uzspļaušana līdzcilvēkiem ir svētki? Jums nerodās smadzenēs kāda loģiskā ķēdīte, kāpēc jūs tautā par velorastiem pelnīti (!!!) dēvē?"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas